کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد در سایت جسارت

کاکائو و سرماخوردگی ، مصرف کاکائو و سرماخوردگی ، کاکائو برای سرماخوردگی ، خواص کاکائو و سرماخوردگی ، تاثیر مصرف کاکائو و سرماخوردگی ، کاکائو و درمان سرماخوردگی ، فواید کاکائو و سرماخوردگی ، عوارض کاکائو و سرماخوردگی ، رابطه کاکائو و سرماخوردگی

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد

کاکائو و سرماخوردگی , مصرف کاکائو و سرماخوردگی , رابطه کاکائو و سرماخوردگی , خواص کاکائو و سرماخوردگی

در این مطلب از سایت جسارت به رابطه کاکائو و سرماخوردگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

کاکائو و سرماخوردگی

گیاه کاکائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اکسیدان خاص خود را دارد که باعث کاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.

آنتی اکسیدان قوی موجود در دانه‌ کاکائو، فلاوونوئید است.

مواد آنتی‌اکسیدانی شامل ویتامینC، ویتامینE، بتاکاروتن و… هستند که می‌توانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی شوند.

یک تحقیق نشان داد که 2 ساعت بعد ازخوردن کاکائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش می‌یابد.

تحقیق دیگری بیان کرد که 6 ساعت بعد ازخوردن کاکائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد به وجود می‌آید.

گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشک تجویز می‌شود.

هرگاه در بدن،LDL- کلسترول مضر (یک نوع چربی خون مضر) بهLDL اکسیده، تبدیل شود می‌تواند در سرخرگ ایجاد پلاکت وگرفتگی کند.

این مطالعات نشان داد که فلاوونوئید موجود در دانه‌ کاکائو، از تبدیلLDL کلسترول مضر بهLDL اکسیده ممانعت و در نتیجه مانع گرفتگی رگ‌ها می‌شود.

همچنین یک سوم چربی کاکائو را، اسید چرب اولئیک تشکیل می‌دهد که یک اسید چرب غیر اشباع است و

در روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید است.

خواص درمانی کاکائو 

آنتی اکسیدانی قوی :

کاکائو مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلولها جلوگیری می‌کنند. آنتی اکسیدان‌ها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند.

کاهش بروز سکته قلبی : کاکائو باعث کاهش احتمال لخته شدن خون و انسداد رگها می شود که به نوبه خود باعث می گردد احتمال بروز سکته قلبی کاهش یابد.

سرشار از کربوهیدرات :

دانه های کاکائو دارای مقدار زیادی کربوهیدرات می باشند. بیشتر این کربوهیدرات به صورت نشاسته، فیبر محلول و غیر محلول است. تنها بخش اندکی از این کربوهیدرات به صورت قند ساده است.

مقدار کمی کافئین :

دانه های کاکائو دارای مقدار بسیار کمی، به مراتب کمتر از قهوه و چای، کافئین هستند.

انواع ویتامین :

کاکائو دارای مقداری ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین C و ویتامین E است.

انواع مواد معدنی :

کاکائو مقدار زیادی مواد معدنی شامل منیزیم، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منگنز نیز دارد.

مقابله با چاقی و دیابت :

کاکائو التهاب مربوط به چاقی را محدود کرده و از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کند.

این گفته نتیجه پژوهش محققان دانشگاه پنسیلوانیا است که در European Journal of Nutrition به چاپ رسید.

بر خلاف شکلات که به دلیل داشتن کره‌ی کاکائو یک ماده‌ی غذایی چرب محسوب می‌شود، پودر کاکائوی به‌دست آمده از کاکائوی جامد حاوی کالری،

چربی و قند کمی می‌باشد و در عین حال سرشار از فیبر است. محققان معتقدند که کاکائو می‌تواند حالت مقاومت به انسولین و مشکلات کبدی را کاهش دهد.

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد

کاکائو و سرماخوردگی , مصرف کاکائو و سرماخوردگی , رابطه کاکائو و سرماخوردگی , خواص کاکائو و سرماخوردگی

مصرف کاکائو در طول دوران سرماخوردگی می تواند با خواص متعددی برای سلامتی به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها همراه باشد.

تقویت سیستم ایمنی بدن از مهم ترین روش هایی خواهد بود که می توان از طریق آن به کاهش ابتلا به سرماخوردگی اقدام نمود و

یکی از بهترین خوراکی ها و تنقلاتی که برای رسیدن به این مسیر کمک می نماید، قرار دادن کاکائو در

رژیم های غذایی خواهد بود کاکائو تلخ نیز به نوبه خود، دارای تاثیرات بیشتری برای درمان سرماخوردگی می باشد.

مصرف کاکائو و سرماخوردگی

پزشکان به افرادی که به دلیل “سرماخوردگی” دچار مشکل سرفه مزمن شده اند اما

دچار چرک گلو نیستند شکلات را به عنوان یک دارو برای رفع مشکل سرفه مزمن پیشنهاد می کنند.

گفتنی است یک عنصر مشتق شده از “کاکائو” به نام “تئوبرومین” می تواند کمک به کاهش فعالیت “عصب و رگ”،

که بخشی از “مغز” است که مسئول ایجاد سرفه است منجر شود.

بررسی ها نشان می دهند این نتایج با بررسی بر روی 300 نفر که “سرفه” مدام داشته اند به مدت 14 روز بدست آمده است.

پزشکان به این افراد روزی 2 نوبت شکلات داده اند و دریافته اند که بهبودی افراد از سرفه مزمن در حدود 60 درصد بوده است.

پژوهشگران همچنین دریافته اند که مصرف شکلات می تواند باعث افزایش “قدرت بینایی” در افراد شود، زیرا شکلات جریان خون به مغز را بهبود بخشیده و

با افزایش جریان خون به “شبکیه ی چشم”، افراد دید قوی تری نسبت به گذشته بدست می آورند.